Za popoln obisk

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »ŠE NAPREJ ŽELIM BITI NA TEKOČEM«

1. Podatki o organizatorju nagradnega žreba
Organizator  NAGRADNE IGRE »Še naprej želim biti na tekočem« je podjetje Pu-Ma d.o.o., Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica.

2. Namen nagradnega žreba
Namen nagradnega žreba je zahvala strankam na slovenskem trgu za zvestobo.

3. Časovni potek
Akcija bo potekala od 24.5. 2018 do vključno 25. 5. 2018, komunicirala pa se bo izključno prek elektronskih sporočil dosedanjim prejemnikom slovenskih e-novic. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri zbira organizator nagradne igre.
Do 28. 5. 2018 bo znan nagrajenec nagradne igre.

4. Udeleženci
Nagradna igra je namenjena izključno strankam Centra tradicionalne tajske masaže Dotik, ki so na seznamu prejemnikov elektronskih novic v slovenskem jeziku.

5. Pravila sodelovanja in potek nagradnega žreba
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebu je ponovna privolitev k prejemanju elektronskih novic. Privolitev udeleženci izvedejo tako, da v elektronskem sporočilu kliknejo na gumb 'ŽELIM OSTATI NA TEKOČEM' ter nato posodobijo svoje podatke v spletnem obrazcu. S tem dejanjem je njihovo ime avtomatično uvrščeno na seznam imen, med katerimi se bo ob zaključku nagradne igre opravil žreb enega nagrajenca.

6. Nagrada
Nagrada so trije (3) posamični darilni boni za masažo Sprehod po mavrici (120 minut), v vrednosti 85,00 eur vsak.
Nagrade ni mogoče zamenjati niti zahtevati njene denarne protivrednosti.

7. Določanje nagrajencev in obveščanje o nagrajencih/nagrajenkah
Nagrajence bo določil naključni žreb. Pozvani bodo, da pošljejo podatke za dostavo nagrade preko elektronske pošte ali sms sporočila.
Nagrajenec v nagradni igri organizatorju dovoljuje objavo podatkov (imena in priimka) na spletni strani.
Če nagrajenec ne bo izpolnjeval pogojev za sodelovanje oz. pogojev za prevzem nagrade, se razglasi naslednjega s pomočjo ponovnega žreba.
Nagrajenca bo organizator nagradnega kviza obvestil tudi po elektronski pošti.

8. Ostale določbe
S strinjanjem s pravili nagradne igre se udeleženci strinjajo in izjavljajo, da:
- lahko Pu-Ma d.o.o. javno objavi njihovo ime na spletni strani Centra tradicionalne tajske masaže Dotik, v primeru, da so prejemniki nagrade
- če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnega koli nadomestila. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti do nagrajenca.
- osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 3. odstavka tega člena, najkasneje pa do prevzema nagrade,
- Pu-Ma d.o.o. bo osebne podatke udeležencev obdeloval in hranil skladno s pravili zasebnosti Pu-Ma d.o.o., ki so dostopne na internetni strani www.center-dotik.si.
- Pu-Ma d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe pravil nagradne igre in pravico, da ne podeli nagrade. Za vse morebitne spore iz naslova nagradne igre, ki jih ni mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Novi Gorici.

Nova Gorica, 23. 5. 2018


Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 21.00.

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...