Masaže

Dotikov izbor

Dotikov izbor

Razvajajte svoje čute s skrbno izbranimi masažnimi tretmaji, oblikovanimi s poglobljenim razumevanjem tradicionalnih tajskih praks in ritualov za regeneracijo in sprostitev telesa, uma in duha. Globoka sprostitev vas bo popeljala v posebno stanje zavesti v katerem boste začutili moč in inspiracijo.

 • DOTIK

  Trajanje: 120 min

  Cena: 87 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • SPREHOD PO MAVRICI

  Trajanje: 120 min

  Cena: 82 EUR

  VEČ | Darilni boni

DOTIK

Masaža Dotik je posebnost našega centra. Sestavljena iz več masažnih tehnik, predstavlja razvajanja od glave do pet v pravem pomenu besede.

 

Sproščujoča masaža celega telesa se namesto z aromatičnimi olji, izvaja z  negovalnim maslom po izbiri, ki spremeni masažo v »nego telesa«, saj je koža po masaži z njim izredno mehka, voljna in negovana. Masaža vsebuje tudi masažo stopal ter masažo glave in obraza, ki je učinkovita pri lajšanju glavobolov, mišičnih napetosti ter bolečin v vratnem in ramenskem predelu, poleg tega pa blagodejno vpliva na lajšanje stresa. Masaža Dotik je zato namenjena vsem, ki si želijo razvajanja in sprostitve, obenem pa tudi regeneracije telesa in duha.

Pošlji povpraševanje za:

"DOTIK"

Verification code
SPREHOD PO MAVRICI

Umirite svoje telo in misli, odplavajte s tokom in se prepustite. Znašli se boste lahkotni, sredi čudovitih barv mavrice.

 

Tajska masaža z aromatičnimi olji po vašem izboru, tradicionalna tajska tehnika in masaža stopal se zlijejo v nepozabno kombinacijo, katere namen je sproščenost, prerojenost in regeneracija. Izboljšano delovanje notranjih organov in pretoka energije pripomore k ohranjanju notranjega ravnovesja v telesu. 

Pošlji povpraševanje za:

"SPREHOD PO MAVRICI "

Verification code
 • MED NEBOM IN ZEMLJO

  Trajanje: 90 min

  Cena: 69 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TRENUTKI V DVOJE

  Trajanje: 60/90 min

  Cena: 97/125 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • MASAŽA S SVEČO

  Trajanje: 60/90 min

  Cena: 60/72 EUR

  VEČ | Darilni boni

MED NEBOM IN ZEMLJO

Vdihnite občutek prizemljenosti in se dvignite nad vsakodnevne skrbi. Uživajte v popolni kombinaciji pilinga stopal, masaže stopal, masaže hrbta in masaže glave, ki deluje poživljajoče na telo in umirja um.

 

Izbirate lahko med mediteranskim pilingom z morsko soljo in cvetovi sivke ter pilingom iz malininih pešk, ki pustijo kožo svilnato mehko in sijočo. Sledi masaža stopal, s katero stimuliramo refleksne točke in vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Nadaljujemo masažo hrbta in nato masažo glave, ki učinkovito lajša mišične napetosti, glavobole in migrene ter krepi spomin in koncentracijo. Daje nam občutek globoke sproščenosti, deluje protistresno in pomaga pri nespečnosti. Pri tej masaži ste oblečeni v udobna bombažna oblačila. 

Pošlji povpraševanje za:

"MED NEBOM IN ZEMLJO "

Verification code
TRENUTKI V DVOJE

Predajte se dotiku sprostitvenih masaž in se razvajajte v prijetnem ambientu, kjer se čas vsaj za nekaj trenutkov ustavi. V intimnem vzdušju ob kozarčku penine ali skodelici posebnega čaja za zaljubljene.

 

Trenutki v dvoje 60 minut vključujejo Tajsko masažo z negovalnim maslom zanjo in Tajsko masažo z aromatičnimi olji zanj.

Trenutki v dvoje 90 minut vključujejo Tajsko masažo z negovalnim maslom in tajsko masažo glave zanjo ter Maestral in tajsko masažo stopal zanj.

Pošlji povpraševanje za:

"TRENUTKI V DVOJE"

Verification code
MASAŽA S SVEČO

Masaža s svečo deluje blagodejno na telo in duha, prebudi naše čute, prinaša sprostitev in regeneracijo. Masažne svečke, ki se uporabljajo za to vrsto masaže, so bogate z rastlinskim maslom in koža postane še mehkejša kot pri masaži z aromatičnimi olji. Vsebujejo kakovostne sestavine,  ki koži zagotavljajo popolno nego, saj jo nahranijo, zmehčajo, navlažijo in ji povrnejo sijaj. 


Masaža združuje več različnih tehnik od katerih prevladuje havajska masaža. Posebnost te masaže so nežni in počasni a hkrati globoki ritmični masažni gibi podobni valovanju. Pri tem se uporablja celo telo, zlasti pa dlani, komolce in podlakti. Masaža se izvaja izključno na masažni mizi.

Pošlji povpraševanje za:

"MASAŽA S SVEČO"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 21.00.

 

 

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...