Posebna ponudba

IZBERITE SVOJO BARVO DOBREGA POČUTJA

Preizkusite Dotikovo izbrano jesensko ponudbo!

~ od 5. do 26. oktobra 2018 ~


 
SPROSTITVENA MASAŽA Z GROZDJEM,
60 MINUT


Izjemno sproščujoča masaža celega telesa s sadnim gelom, ki v nas prikliče hormon sreče in prispeva k dobremu počutju celotnega organizma.

45,00 €
(namesto 60,00 €)
 
Je kombinacija sprostitvene tajske masaže z masažnim gelom iz belega ali rdečega grozdja (na izbiro), obogatenim z ekstrakti iz svežega grozdnega soka in fitoendorfini – nevrotransmitorji dobre volje, ki delujejo na kožni sistem in s tem spodbujajo naravno regeneracijo ter zagotavljajo dosego zdravega psiho-fizičnega ravnovesja.

Skrbno izbrane sestavine ponujajo nepozabno doživetje s celostnim pristopom na človekovo telo. Delovanje rdeče barve in fitoendorfinov prebudi vitalnost in nas napolni z energijo, bela barva pa uravnoveša pretok energije v telesu in s tem telo privede v harmonijo delovanja.

Masaža sprošča mišično napetost in stimulira metabolizem, sok grozdja pa ima močno poživljajočo in obnovitveno moč drenaže.

 


SPROSTITVENI RITUAL OBRAZA IN TELESA Z GROZDJEM,
90 MINUT

 

Edinstven sprostitveni in anti-age ritual, ki poskrbi za dobro počutje, naravno regeneracijo in pomladitev kože ter v nas prikliče hormon sreče. Ritual vključuje nežen piling obraza z vitaminom E ter masažo obraza in celotnega telesa z izbranim sadnim gelom.

54,00 €
(namesto 72,00 €)Sprostitveni masaži celega telesa z gelom iz belega ali rdečega grozdja (na izbiro), obogatenega z ekstrakti iz svežega grozdnega soka in fitoendorfini, je dodan še ritual za obraz, ki vključuje nežen piling obraza z vitaminom E, ki kožo ščiti in deluje kot antioksidant (anti-age), masažo obraza, anti-age in regeneracijsko masko za obraz in masažo glave.

Skrbno izbrane sestavine ponujajo nepozabno doživetje s celostnim pristopom na človekovo telo. Delovanje rdeče barve in fitoendorfinov prebudi vitalnost in nas napolni z energijo, bela barva pa uravnoveša pretok energije v telesu in s tem privede v harmonijo delovanja.

Masaža sprošča mišično napetost in stimulira metabolizem, sok grozdja pa ima močno poživljajočo in obnovitveno moč drenaže. 

 

Popust izključuje vse ostale cenovne ugodnosti. Ugodnost velja le pri plačilu izbranih storitev v času od 5. in 26. oktobra 2018. Ugodnost ne velja za nakupe darilnih bonov, za plačila in doplačila z darilnimi boni ter za nakup proizvodov.

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti, popusti, akcijami...

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 21.00.

 

 

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...