Posebna ponudba

ODKRIJTE DOTIKOVE NOVOSTI

Cena: 65,00 eur

 

Protistresna masaža celega telesa je prijetna kombinacija sprostitvene masaže in masaže za lajšanje napetosti. Poseben poudarek namenimo hrbtu, ramenom, vratu in nogam. S počasnimi in ritmičnimi gibi sproščamo stres in stimuliramo akupresurne točke, kar spodbudi pretok energije po telesu, povečuje se gibljivost sklepov in izboljša delovanje imunskega sistema. Uporablja se posebno antistresno olje, ki deluje sproščujoče in pomirja. Priporočamo jo vsem, ki se želijo sprostiti po napornem delavniku. Oblečeni ste v udobna bombažna oblačila.

 

 

PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA, 40 MINUT

Cena: 38,00 eur

 

Protistresna masaža glave in obraza združuje več različnih starodavnih tajskih in indijskih masažnih prijemov, ki učinkovito odpravljajo stres, mišične napetosti, utrujenost, nespečnost, glavobol, migrene in ostale napetosti. Sproščujoča masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža nam daje občutek globoke sproščenosti in umirja naš um.

 

MED NEBOM IN ZEMLJO, 90 MINUT      

Cena: 69,00 eur

 

Vdihnite občutek prizemljenosti in se dvignite nad vsakodnevne skrbi. Uživajte v popolni kombinaciji pilinga stopal, masaže stopal in masaže glave, ki deluje poživljajoče na telo in umirja um. Izbirate lahko med mediteranskim pilingom z morsko soljo in cvetovi sivke in pilingom iz malininih pešk, ki pustijo kožo svilnato mehko in sijočo. Sledi masaža stopal, s katero stimuliramo refleksne točke in vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Masaža glave učinkovito lajša mišične napetosti, glavobole in migrene ter krepi spomin in koncentracijo. Daje nam občutek globoke sproščenosti, deluje protistresno in pomaga pri nespečnosti. Oblečeni ste v udobna bombažna oblačila. 

 

 

 

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti, popusti, akcijami...

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 21.00.

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...