Dotik svetuje

Center Dotik želi spodbujati k raziskovanju in ozaveščanju pomena ravnovesja v vsakdanjem življenju posameznika. Ta prostor je namenjen združevanju različnih pogledov za krepitev dobrega počutja in obnavljanje ravnovesja telesa...
DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA

DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA

»DOTIK« – IZKUŠNJA, KI VZBUDI VSE VAŠE ČUTE

Ko se odprejo vrata Centra tradicionalne tajske masaže Dotik, se odprejo vrata v celostno izkušnjo. Vstopate v svet, ki je marsikomu nepoznan. In čeprav center sprostitve v Novi Gorici deluje že 16 let in morda tu niste prvič, je vsak vnovičen obisk pričakovanje edinstvene izkušnje.

Z vstopom v Center Dotik so v trenutku na udaru čisto vsi vaši čuti. Najprej je to vonj, ki vsakič znova preseneti po drugačnosti in vam daje vedeti, da se tu piše zgodba, ki domuje na Daljnem Vzhodu. Marsikdo bi ga želel ponesti v svoj dom, a je točno takšnega nemogoče ustekleničiti. Nežna, sproščujoča glasba vam narekuje, da je čas, da se umirite, da odložite skrbi in da prisluhnite glasbi svoje duše. Za težkimi vrati se odpira nov svet – svet miru, tišine in popolne sprostitve. Za sabo puščate bremena vsakdanjosti. Tu tudi čas dobi novo dimenzijo. Pridušena svetloba vas še dodatno umiri in vas skuša ponesti v napol meditativno stanje. Svoje telo prepustite rokam izkušene tajske maserke. Njen dotik je blagodejen, zdravilen, prijemi so močni, prodrejo globlje, kot ste morda pričakovali. Bolečina, ki ste jo prinesli že s sabo ali pa jo občutite ob masiranju, je največkrat posledica psihične ali telesne obremenitve, je odraz neravnovesja oziroma tako imenovanih energijskih blokad. Morda se kažejo tudi posledice pomanjkanja gibanja, ki omejuje vašo gibljivost, stabilnost in tudi vitalnost. Po masaži občutite prijetne občutke lahkotnosti in prerojenosti, vaše telo je prekrvavljeno, mišice sproščene, sklepi bolj gibljivi. Izkušnja se sklene s posebnim ritualom pitja čaja limonske trave, ki s svojimi pomirjevalnimi in hipnotičnimi lastnostmi še dodatno pripomore k občutku sproščenosti.

 

IZKUŠNJA, KI POŽIVI TELO, DUŠO IN DUHA

Glavna gonilna sila te zgodbe o uspehu so seveda Tajci oziroma tajske maserke in njihovo znanje o blagodejnih masažnih prijemih. Znanje, ki temelji na več kot 2.500 let stari orientalski medicini, izpiljeno z različnimi masažnimi tehnikami in podkrepljeno z budističnimi praksami meditacije, je skupek nečesa, kar je težko posnemati ali se priučiti. To je namreč del njihove kulture, del tajskega izročila. Vse več ljudi se zaveda, da masaža uspešno pripomore k lajšanju prenekaterih težav, ki jih povzroča vedno večja hitrost vsakdanjika in posledično trajna izpostavljenost stresnim situacijam. In ker je tajska masaža preverjen recept, kako lahko fizično in psihično napet človek ponovno poživi svoje telo in duha, se tovrstne prakse poslužuje vse več ljudi. Masaža tako ni več zgolj luksuzna storitev, ampak jo mnogi umeščajo v svoj mesečni, nekateri celo v tedenski urnik.

V mesecu aprilu je pomlad že v polnem razcvetu in prav je, da svojo pomlad vsakič znova obudi tudi vaše telo. Človeško telo, podobno kot vsa živa bitja, potrebuje regeneracijo po »zimskem spanju«. Povrniti mu je potrebno vitalnost, ki jo je nekoliko izgubilo skozi zimske mesece z omejenim gibanjem, neuravnoteženo prehrano, vsakodnevnimi telesnimi obremenitvami in stresnimi situacijami. Naj bo Dotikova izkušnja eden od načinov, kako vse to lažje doseči.

Maj, 2021

“MASAŽA KOT PROTIUTEŽ STRESU”

Oktober, 2020

“POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA ”

April, 2019

“DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA”

November, 2018

“MASAŽA IN MOČ DOTIKA”

September, 2018

“STOPIMO VITALNI V JESEN”

November, 2017

“SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE ”

November, 2017

“S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA”

« < 1 2 > »
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več