Dotik svetuje

Center Dotik želi spodbujati k raziskovanju in ozaveščanju pomena ravnovesja v vsakdanjem življenju posameznika. Ta prostor je namenjen združevanju različnih pogledov za krepitev dobrega počutja in obnavljanje ravnovesja telesa...
MASAŽA IN MOČ DOTIKA

MASAŽA IN MOČ DOTIKA

Blagodejni dotik

Dotik je čut, brez katerega ne moremo živeti. Je mati vseh čutov in naš prvi jezik. Vsi ga potrebujemo za svoj razvoj. Potreba po dotiku je ena od primarnih človekovih potreb. Prisotnost dotika v naših življenjih je predpogoj za zdravo in polno življenje. Predstavlja spoštovanje, nego, pozornost in zaupanje.

Dotike, povezane v masažo, so že od nekdaj uporabljali v namene zdravljenja. Moč dotika v obliki masaže ni le v sprostitvi in občutkih pristne vitalnosti, temveč njegovo delovanje preko živčnih končičev vpliva tudi na centralni živčni sistem in hormone. Med masažo se izloča hormon sreče - endorfin, ki zelo pozitivno vpliva na naše počutje in zmanjšuje bolečine. Dokazano je tudi, da nežen dotik umirja, znižuje krvni pritisk, krepi imunsko odpornost in zmanjšuje stresni hormon kortizol.

 

Podarite objem, ki neguje, krepi in pomirja

Objem predstavlja blagodejni dotik, čigar moč velikokrat spregledamo. Je eden najmočnejših pokazateljev naklonjenosti, ki jo čutimo do oseb, ki so nam blizu. Iskreni objem prinaša občutke umirjenosti in radosti, ki krepijo, opogumljajo in osrečujejo. V organizmu spodbudi različne procese, ki pripomorejo k temu, da ostanemo zdravi.

 

 Dotikova novost – Objem topline

Pestri ponudbi različnih tajskih in ostalih masaž smo v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik to jesen dodali novo storitev. Gre za masažo Objem topline, ki se ji lahko prepustite v dveh različicah, v 90-minutni in 120-minutni masaži celega telesa. Skrbno izbrana kombinacija različnih masažnih tehnik predstavlja edinstveno razvajanje od glave do pet in v nas pričara občutke radosti, notranje ubranosti in miru. Ritmični in intenzivni lomi-lomi masaži, ki se izvaja z dolgimi potegi dlani in podlakti, je dodana tehnika pritiskov in gnetenja na problematičnih delih telesa, ki povrne življenjsko moč in dobro počutje, sprosti celotno telo in mišice ter hitro odpravlja napetosti.

Za zares pravi občutek topline dodatno poskrbita kakovostno negovalno maslo monoi in bio masažna svečka Dotik z značilnim vonjem limonske trave, bergamotke, pačulija in pomaranče, ki kožo izredno nahranita, pomirjata, obnavljata in izboljšujeta njeno vlažnost. Dvourni različici masaže je dodana še masaža glave in obraza, vrhunska naravna maska za obraz in refleksna masaža stopal. Masažo se izvaja na masažni mizi.

 

 

Maj, 2021

“MASAŽA KOT PROTIUTEŽ STRESU”

Oktober, 2020

“POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA ”

April, 2019

“DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA”

November, 2018

“MASAŽA IN MOČ DOTIKA”

September, 2018

“STOPIMO VITALNI V JESEN”

November, 2017

“SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE ”

November, 2017

“S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA”

« < 1 2 > »
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več