Dotik svetuje

Center Dotik želi spodbujati k raziskovanju in ozaveščanju pomena ravnovesja v vsakdanjem življenju posameznika. Ta prostor je namenjen združevanju različnih pogledov za krepitev dobrega počutja in obnavljanje ravnovesja telesa...
ODKRIJTE PRAVI IZVOR TAJSKE SPROŠČENOSTI

ODKRIJTE PRAVI IZVOR TAJSKE SPROŠČENOSTI

Poiskati ravno pravo ravnotežje med delom, življenjem in zdravjem dandanes za marsikoga predstavlja velik izziv. Stres pri današnjem hitrem tempu življenja lahko močno ogroža naše zdravje. Znano je, da stres povzroči zakrčenje mišic vzdolž celotnega krvnega obtoka ter živčnega in limfnega sistema. Vse premalo pa se zavedamo, da so notranji činitelji, ki ključno vplivajo na energijsko ravnotežje prav naša čustva in misli – kopičenje stresa in skrbi. Negativna čustva predstavljajo energijske zapore. Telo, um in duša namreč delujejo kot sistem energije. Da energija prosto steče skozi nas, je potrebno povezati naše telo, um in duha. Eden izmed načinov, da to dosežemo, je tudi tajska masaža.

 

Tradicionalna tajska masaža na Tajskem predstavlja eno od štirih vej Tradicionalne tajske medicine, tega več kot 2500 let starega sistema naravnega zdravljenja. Posebnost tajske masaže je njen pristop k razumevanju človekovega telesa, zelo drugačen od sodobne zahodne medicine. Glavna pozornost je namenjena nevidnim energijskim linijam telesa, znanim kot sen linije. Namen je obnovitev in uravnoteženje energijskega sistema v telesu in sprostitev pretoka energije skozi telo. Poleg lajšanja različnih bolečin, nam pomaga tudi pri povečanju fleksibilnosti, prožnosti in prekrvavitvi telesa. Zelo učinkovita je pri lajšanju stresa, pomaga namreč, da se sprostijo endorfini, ki pomirjajo živčni sistem in pripomorejo k dobremu počutju.

 

Filozofija tradicionalne tajske medicine je, tako kot tudi druge Vzhodne tradicionalne medicine, osnovana na holističnem pristopu. Za boljše rezultate je poleg tajske masaže potrebno vključiti še vse druge vidike: ustrezno dieto, meditacijske vaje in če je potrebno, tudi medicino! Da bi začutili pravi pomen tajske sproščenosti, bi torej morali pobrskati globlje v sama načela in teorije Tradicionalne tajske medicine in budistične filozofije. Delček tajske sproščenosti pa lahko izkusite tudi v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik, kjer smo skupaj z našimi profesionalnimi tajskimi maserji oblikovali masažne storitve, ki pripomorejo k lajšanju sodobnega stresnega načina življenja. Osnovane so bile z željo po še bolj raznoliki in kvalitetnejši ponudbi tajskih masaž, na podlagi večletnega opazovanja in upoštevanja želja naših strank.

 

Ena takih storitev, ki uspešno pripomore k lajšanju stresa je Protistresna masaža hrbta, ramen, vratu in glave. Priporočamo jo vsem tistim, ki večino delovnika presedijo, saj je poudarek na mišicah, ki so pri sedenju najbolj obremenjene.

Oktober, 2020

“POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA ”

April, 2019

“DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA”

November, 2018

“MASAŽA IN MOČ DOTIKA”

September, 2018

“STOPIMO VITALNI V JESEN”

November, 2017

“SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE ”

November, 2017

“S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA”

November, 2017

“ODKRIJTE PRAVI IZVOR TAJSKE SPROŠČENOSTI”

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

ZAČASNI DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO SOBOTE

OD 9.00 DO 21.00

NEDELJE  - ZAPRTO

PRAZNIKI: Torek, 27. april  - ODPRTI OD 9.00 DO 21.00

 

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več