Dotik svetuje

Center Dotik želi spodbujati k raziskovanju in ozaveščanju pomena ravnovesja v vsakdanjem življenju posameznika. Ta prostor je namenjen združevanju različnih pogledov za krepitev dobrega počutja in obnavljanje ravnovesja telesa...
S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA

S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA

 

Na Tajskem ima razvajanje svoj namen in ta namen je izboljšanje in krepitev zdravja. Masaža pri njih velja za nekaj svetega, saj pripomore k vzpostavitvi notranjega miru in notranje povezanosti. Tajska masaža stopal spada poleg tradicionalne tajske masaže in masaže s toplimi zelišči v eno od vej tradicionalne tajske medicine, hkrati pa je to eden od najbolj priljubljenih tretmajev.


Stopala predstavljajo naše telo v malem in v njih je zapisano vse kar se z nami dogaja. Na njih se združujejo energijske poti celotnega telesa. Kadar je pretok energije neoviran, smo zdravi. Stopala so kot nekakšen »zemljevid«, na njih se na različnih predelih zrcalijo vsi telesni organi v obliki con. Vsak del telesa se namreč odziva na natančno določeno točko na stopalih. Masaža refleksnih con na stopalih nam pomaga do dobrega počutja in izboljšuje naše zdravje. Njen namen je vzpostaviti uravnotežen pretok energije skozi celo telo in tako vzpodbuditi telesne procese samozdravljenja.

 

Tajska masaža stopal združuje znanje kitajskih refleksnih točk v kombinaciji s sproščujočimi masažnimi tehnikami, tako stopal kot spodnjega dela nog. Deluje kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, spodbuja delovanje organov, krepi imunski sistem, pomirja živce, vliva veselje do življenja, povečuje vitalnost in odpornost proti boleznim. Deluje tudi izrazito protistresno – človeku da več moči, da se spopade z vsakodnevnimi težavami. Stres namreč povzroča zakrčenost občutljivejših delov telesa, to pa se lahko odrazi na stopalu v obliki podkožnih »kristalčkov. Naša čustva, predvsem negativna, imajo pomembno vlogo pri zdravju. V kitajski tradicionalni medicini velja, da je vsako čustvo povezano z določenim organom. Zato je potrebno osvoboditi pretok energije, kjer so ga omejila močna čustva. Delovanje na cone stopal vpliva blagodejno in usklajuje vse naše sisteme – tako miselne kot čustvene in telesne.

 

Naj ima vaše razvajanje namen – izboljšanje in krepitev zdravja!

 

 

Maj, 2021

“MASAŽA KOT PROTIUTEŽ STRESU”

Oktober, 2020

“POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA ”

April, 2019

“DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA”

November, 2018

“MASAŽA IN MOČ DOTIKA”

September, 2018

“STOPIMO VITALNI V JESEN”

November, 2017

“SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE ”

November, 2017

“S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA”

« < 1 2 > »
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več