Dotik svetuje

Center Dotik želi spodbujati k raziskovanju in ozaveščanju pomena ravnovesja v vsakdanjem življenju posameznika. Ta prostor je namenjen združevanju različnih pogledov za krepitev dobrega počutja in obnavljanje ravnovesja telesa...
SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE

SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE

 

Masažne tehnike so zmeraj bile del mnogih pristopov zdravljenja. Prinašajo nam sprostitev in obilico energije za vsakodnevne napore. Osnova masaže je dotik, ki je ena od osnovnih človekovih potreb.

Dandanes se vse bolj zavedamo, da je za zdravje zelo pomembno, da smo v stiku s svojim telesom in ga v popolnosti začutimo. Po masaži je naše telo bolj povezano, počutimo se bolj prizemljeni, bolj se zavedamo sami sebe. Masaža umirja um in čustva ter vrača življenjsko energijo. Pomaga nam vzpostaviti ravnovesje v telesu, nas pomirja, pomaga pri premagovanju stresa, preobremenjenosti in slabem počutju, pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, pri glavobolu, težavah s spanjem, razstrupljanju telesa in krepitvi imunskega sistema.

Posebnost tradicionalne tajske masaže je nežno raztezanje in upogibanje, ki v našem telesu sprosti prostor za novo energijo. Blagodejno vpliva na gibljivost sklepov in hrbtenice, sprošča napete mišice, izboljšuje prekrvavitev in nam prinaša občutek sproščenosti, lahkotnosti in prerojenosti.

Zelo pomembno je, da med masažo ne pozabimo na dihanje, tako se še bolj sprostimo in povežemo s telesom. Po masaži je priporočljivo piti veliko vode. Masaža je najučinkovitejša, če jo ponovimo vsaj enkrat na mesec.

Na jesen posebej priporočamo Tajsko masažo s toplimi kamni, pri kateri se uporabljajo topli kamni vulkanskega izvora, ki ustvarjajo prijeten občutek globoke sprostitve. V njej se združujejo energija zemlje in blagodejni učinki aromatičnih olj. Masaža lajša napetosti, glavobol, nespečnost, pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, bolečinah v hrbtu, pospešuje cirkulacijo krvi in limfe, povečuje ravnovesje celotnega telesa in pripomore k dobremu počutju. Po masaži se počutimo povezani in prizemljeni ter polni energije. Toplina in energija kamnov nam pomagata razbremeniti naše utrujene misli. Za masažo je potrebna predhodna rezervacija.

Za vse tiste ki večino delovnika presedijo, priporočamo Tajsko protistresno masažo hrbta, vratu, ramen in glave, saj je poudarek na mišicah, ki so pri sedenju najbolj obremenjene. Za hladnejše jesenske dni je priporočljiva tudi Tajska masaža s toplimi zelišči. Izbrana posušena zelišča izstopajo s svojim pozitivnim delovanjem, predvsem pri različnih revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih.

 

Namenite sebi in svojim najdražjim prijetno sproščanje za harmonijo in ravnovesje telesa in duha.

Maj, 2021

“MASAŽA KOT PROTIUTEŽ STRESU”

Oktober, 2020

“POSKRBITE ZA DOBRO POČUTJE IN KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA ”

April, 2019

“DOŽIVITE IZKUŠNJO DOTIKA”

November, 2018

“MASAŽA IN MOČ DOTIKA”

September, 2018

“STOPIMO VITALNI V JESEN”

November, 2017

“SPROSTITEV, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE ”

November, 2017

“S TAJSKO MASAŽO STOPAL DO BOLJŠEGA POČUTJA”

« < 1 2 > »
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več