Masaže

Dotikov izbor

Dotikov izbor

Dotikov izbor vključuje edinstvene masažne tretmaje celega telesa oblikovane s poglobljenim razumevanjem tradicionalnega tajskega izročila in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik. Skrbno izbrane masaže vas popeljejo v stanje popolne sprostitve, miru in harmonije. Masaže krepijo zdravje in pomagajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu.

 • DOTIK

  Trajanje: 120 min

  Cena: 92 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • SPREHOD PO MAVRICI

  Trajanje: 120 min

  Cena: 88 EUR

  VEČ | Darilni boni

DOTIK

Masaža Dotik je posebnost našega centra. Sestavljena iz več masažnih tehnik, predstavlja razvajanja od glave do pet v pravem pomenu besede.

 

Sproščujoča masaža celega telesa se namesto z aromatičnimi olji, izvaja z  negovalnim maslom po izbiri, ki spremeni masažo v »nego telesa«, saj je koža po masaži z njim izredno mehka, voljna in negovana. Masaža vsebuje tudi masažo stopal ter masažo glave in obraza, ki je učinkovita pri lajšanju glavobolov, mišičnih napetosti ter bolečin v vratnem in ramenskem predelu, poleg tega pa blagodejno vpliva na lajšanje stresa. Masaža Dotik je zato namenjena vsem, ki si želijo razvajanja in sprostitve, obenem pa tudi regeneracije telesa in duha.

Pošlji povpraševanje za:

"DOTIK"

Verification code
SPREHOD PO MAVRICI

Umirite svoje telo in misli, odplavajte s tokom in se prepustite. Znašli se boste lahkotni, sredi čudovitih barv mavrice.

 

Tajska masaža z aromatičnimi olji po vašem izboru, tradicionalna tajska tehnika in masaža stopal se zlijejo v nepozabno kombinacijo, katere namen je sproščenost, prerojenost in regeneracija. Izboljšano delovanje notranjih organov in pretoka energije pripomore k ohranjanju notranjega ravnovesja v telesu. 

Pošlji povpraševanje za:

"SPREHOD PO MAVRICI "

Verification code
 • OBJEM TOPLINE

  Trajanje: 90/120 min

  Cena: 78/94 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASAŽA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 65 EUR

  VEČ | Darilni boni

OBJEM TOPLINE

Skrbno izbrana kombinacija različnih masažnih tehnik predstavlja edinstveno razvajanje od glave do pet in v nas pričara občutke radosti, notranje ubranosti in miru. Ritmični in intenzivni lomi-lomi masaži, ki se izvaja z dolgimi potegi dlani in podlakti, je dodana tehnika pritiskov in gnetenja na problematičnih delih telesa, ki povrne življenjsko moč in dobro počutje, sprosti celotno telo in mišice ter hitro odpravlja napetosti.

Za res pravi občutek topline dodatno poskrbita kakovostno negovalno maslo monoi in bio masažna svečka Dotik z značilnim vonjem limonske trave, bergamotke, pačulija in pomaranče, ki kožo izredno nahranita, pomirjata, obnavljata in izboljšujeta njeno vlažnost.

Dvourni različici je dodana še masaža glave in obraza, vrhunska naravna maska za obraz in refleksnoconska masaža stopal. Masažo se izvaja na masažni mizi.

Pošlji povpraševanje za:

"OBJEM TOPLINE"

Verification code
TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASAŽA

Edinstven masažni ritual deluje na tri senzorična področja za globoko sprostitev in umiritev. Sinergija izbrane mešanice eteričnih olj, modernih in starodavnih ayurvedskih ter indonezijskih masažnih gibov v kombinaciji z uporabo posebnih mehkih čopičev, pričara prijeten občutek popolne sprostitve in ugodja. Še posebej se priporoča vsem tistim, ki so zaradi hitrega načina življenja ves čas napeti in imajo težave s spanjem, saj dokazano pripomore k boljšemu spancu.
Koža je po uporabi naravnih profesionalnih izdelkov italijanske kozmetike Comfort Zone mehka, svilnata, navlažena in omamno dišeča.

Pošlji povpraševanje za:

"TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASAŽA"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

 

ZA VSTOP V CENTER JE POTREBNO

IZPOLNJEVATI ENEGA IZMED PCT POGOJEV.

Urnik

VSAK DAN

OD 9.00 DO 21.00

 

 

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več