Masaže

Masaže stopal

Masaže stopal

Stopala predstavljajo naše telo v malem, saj je vsaka točka na njih povezana z določenim organom ali delom telesa. S stimulacijo refleksnih točk na stopalih dosežemo sprostitev hrbtnih in vratnih mišic, vplivamo na delovanje notranjih organov, odpravljamo napetosti, izboljšujemo prekrvavitev telesa in vzpostavljamo notranje ravnovesje. Malo je stvari, ki sproščajo tako kot dobra masaža stopal. Po njej je telo osveženo, utrujene noge so spet lahke, občutek, da lebdite, pa dopolnjuje popolno sprostitev.

 • MED NEBOM IN ZEMLJO

  Trajanje: 90 min

  Cena: 69 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TAJSKA MASAŽA NOG IN STOPAL

  Trajanje: 60 min

  Cena: 50 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TAJSKA MASAŽA STOPAL IN HRBTA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 50 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TAJSKA MASAŽA STOPAL

  Trajanje: 60 min

  Cena: 47 EUR

  VEČ | Darilni boni

MED NEBOM IN ZEMLJO

Vdihnite občutek prizemljenosti in se dvignite nad vsakodnevne skrbi. Uživajte v popolni kombinaciji pilinga stopal, masaže stopal, masaže hrbta in masaže glave, ki deluje poživljajoče na telo in umirja um.

 

Izbirate lahko med mediteranskim pilingom z morsko soljo in cvetovi sivke ter pilingom iz malininih pešk, ki pustijo kožo svilnato mehko in sijočo. Sledi masaža stopal, s katero stimuliramo refleksne točke in vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Nadaljujemo masažo hrbta in nato masažo glave, ki učinkovito lajša mišične napetosti, glavobole in migrene ter krepi spomin in koncentracijo. Daje nam občutek globoke sproščenosti, deluje protistresno in pomaga pri nespečnosti. Pri tej masaži ste oblečeni v udobna bombažna oblačila. 

Pošlji povpraševanje za:

"MED NEBOM IN ZEMLJO "

Verification code
TAJSKA MASAŽA NOG IN STOPAL

Noge in stopala so močno obremenjeni deli telesa, zato vam bodo zelo hvaležni, če jim boste privoščili masažo, veliko boljše pa bo tudi vaše splošno počutje. Z masažo nog vzpodbudimo mikrocirkulacijo, aktiviramo delovanje limfe in tako tudi izločanje odpadnih snovi iz telesa. Posledično zmanjšujemo otekanje nog in odpravljamo občutek »težkih nog«. S stimulacijo točk na stopalih dosežemo sprostitev hrbtnih in vratnih mišic, vplivamo na delovanje notranjih organov, odpravljamo napetosti, izboljšujemo prekrvavitev telesa in vzpostavljamo notranje ravnovesje.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA NOG IN STOPAL"

Verification code
TAJSKA MASAŽA STOPAL IN HRBTA

Masaža stopal in hrbta je kombinacija tajske masaže stopal in tajske masaže hrbta, ki se lahko izvede z aromatičnimi olji ali v tradicionalni tajski tehniki. Skupaj s stimulacijo refleksnih con na stopalih, ki vzpostavlja notranje ravnovesje telesa sproščamo tudi hrbtne in vratne mišice ter jih tako pripravimo na neposredno tradicionalno tajsko masažo. S to kombinacijo hkrati izboljšujemo energijski pretok v telesu ter odpravljamo napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA STOPAL IN HRBTA"

Verification code
TAJSKA MASAŽA STOPAL

Izjemno sproščujoča masaža refleksnih con na stopalih nam pomaga do dobrega počutja in izboljšuje naše zdravje. Temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem in masiranjem na te refleksne točke lahko vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Njen namen je vzpostaviti uravnotežen pretok energije skozi celo telo in tako vzpodbuditi telesne procese samozdravljenja. Deluje kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, spodbuja delovanje organov, krepi imunski sistem, pomirja živce, vliva veselje do življenja, povečuje vitalnost in odpornost proti boleznim. Deluje tudi izrazito protistresno – človeku da več moči, da se spopade z vsakodnevnimi težavami.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA STOPAL"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

ZAČASNI DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO SOBOTE

OD 9.00 DO 21.00

NEDELJE  - ZAPRTO

25. 6. 2021 - ODPRTO OD 9.00 DO 21.00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več