Masaže

Masaže za mamice

Masaže za mamice

Masaže za čudovito obdobje vašega življenja temeljijo na individualnem pristopu in so prilagojene počutju mamice tako skozi vso nosečnost kot tudi potem po porodu. Masaže med nosečnostjo zelo pomagajo pri preprečevanju neprijetnih slabosti, lajšanju mišičnih napetosti, zastajanju vode v telesu in utrujenosti. S pomočjo masaže se okrepi vez med mamico in otrokom, mir, ki ga začutimo v telesu, pa se prenese tudi na otroka. Masaža po porodu se priporoča za dobro počutje in čimprejšnjo povrnitev novih moči.

 • MASAŽA ZA NOSEČNICE

  Trajanje: 60 min

  Cena: 56 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • MASAŽA PO PORODU

  Trajanje: 90 min

  Cena: 69 EUR

  VEČ | Darilni boni

MASAŽA ZA NOSEČNICE

Masaža je posebej prilagojena za čudovito obdobje vašega življenja. S skrbno izbranimi olji iz naravnih sestavin in posebnimi masažnimi tehnikami, ki jih izvajajo za to posebej usposobljeni maserji, izboljšamo čvrstost in elastičnost kože ter zmanjšamo nastanek strij. Z redno masažo odženemo neprijetno slabost, utrujenost in zastajanje vode v telesu. Prav tako pa z masažo odpravljamo tudi bolečine v hrbtu, križu, nogah in stopalih, uravnovešamo energijski pretok, izboljšamo prekrvavitev, ki poveča prožnost in sproščenost telesa, kar je še posebej pomembno za pripravo na porod. Med masažo boste občutili mir v telesu, kar boste prenesli tudi na otroka.
Masaža se lahko izvaja po dopolnjenem 20. tednu nosečnosti. 

Pošlji povpraševanje za:

"MASAŽA ZA NOSEČNICE"

Verification code
MASAŽA PO PORODU

Posebej prirejena poporodna masaža je namenjena vašemu dobremu počutju.

S skrbno izbranimi olji iz naravnih sestavin in posebnimi masažnimi tehnikami, ki jih izvajajo za to usposobljeni maserji, izboljšamo čvrstost in elastičnost kože. Z masažo hrbta lajšamo napetost hrbtnih mišic in bolečine vzdolž hrbtenice, ki so posledica obremenjenosti v času nosečnosti. Z masažo trebuha pospešimo krčenje maternice, masaža nog zmanjša občutek teže v spodnjih okončinah. Učinek masaže povečajo posebej za vas pripravljena eterična olja ter  topli zeliščni snopki, ki dodatno blagodejno vplivajo na sproščenost mišic in celotnega telesa, kar med drugim, posredno vpliva tudi na boljšo tvorbo mleka. Med masažo boste začutile mir in popolno sproščenost duha in telesa.

Pošlji povpraševanje za:

"MASAŽA PO PORODU"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 20.00.

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...