Masaže

Masaže za preoblikovanje in razstrupljanje telesa

Masaže za preoblikovanje in razstrupljanje telesa

Razstrupljanje organizma pomembno prispeva k našemu zdravju. Masaža pri razstrupljanju telesa zelo pomaga, saj sproži naravne zdravilne in očiščevalne procese v telesu, ki so včasih iz različnih razlogov upočasnjeni. Ključno vlogo v imunskem sistemu igra limfa, ki pomaga premagovati vse vrste težav, saj ustvarja protitelesa in limfocite, poleg tega pa iz telesa odstranjujejo odpadne snovi, ki velikokrat ovirajo pretok energije. V boju proti celulitu je ročna masaža še vedno ena najbolj učinkovitih metod. Odpravlja celulit in izboljšuje krvni obtok, koža po masaži postane mehka in elastična.

 • TAJSKA LIMFNA DRENAŽA

  Trajanje: 50/90 min

  Cena: 48/66 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • ANTICELULITNI TRETMA

  Trajanje: 80/100 min

  Cena: 52/62 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • ANTICELULITNA MASAŽA

  Trajanje: 25/35 min

  Cena: 30/40 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • ANTICELULITNI PAKETI

  Trajanje: 175/245 min

  Cena: 180/240 EUR

  VEČ | Darilni boni

TAJSKA LIMFNA DRENAŽA

Tajska limfna drenaža je posebna, zelo nežna tehnika masiranja, ki pomaga limfnim žilam pri odvajanju odvečnih snovi iz telesa. 

 

Pomaga pri zmanjševanju in odpravljanju zatekanja nog, krepi imunski sistem, pospešuje regeneracijo in varuje pred obolenji. Priporoča se jo tudi kot dopolnilo pri anticelulitnih tretmajih. Za doseganje boljših rezultatov jo je priporočljivo ponoviti večkrat. Poleg tega, da tajska limfna drenaža razstruplja telo, ima tudi preventivni učinek.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA LIMFNA DRENAŽA"

Verification code
ANTICELULITNI TRETMA

Posebej oblikovan anticelulitni tretma je odločen korak k izboljšanju videza pomarančne kože. Koža je po tretmaju vidno bolj gladka in napeta, poleg tega imamo občutek lahkotnosti. Tretma je sestavljen iz pilinga telesa, anticelulitne masaže (izbirate lahko med 25 ali 35 minutno masažo) v kombinaciji z drenažno masažo, ki se jo izvaja s posebnim Anticellulite oljem, sledi nanos tople anticelulitne in razstrupljevalne peel off maske z zelenim čajem in ovsom, na koncu pa vmasiramo še intenzivni koncentrat Anti-cellulite seruma. Za želene rezultate priporočamo od 5 do 10 tretmajev, vendar moramo pri tem zaužiti tudi zadostno količino vode, izogibati se uživanju sladkorja, maščob in ogljikovih hidratov ter poskrbeti za telesno aktivnost.

Pošlji povpraševanje za:

"ANTICELULITNI TRETMA"

Verification code
ANTICELULITNA MASAŽA

Posebna masažna tehnika vsebuje glajenje, otiranje, gnetenje in udarjanje tkiva. Na tak način se izboljša prekrvavitev in izločanje odpadnih snovi iz telesa, razbijajo pa se tudi trdi maščobni nanosi.

 

Z uporabo naravnega olja, pripravljenega posebej za odpravljanje te nadloge, vzpodbudimo mikrocirkulacijo, aktiviramo delovanje limfe, povečamo prožnost kože in pospešimo razgradnjo maščob. Masaža je usmerjena v tiste dele telesa (noge, zadnjica, trebuh in/ali roke), kjer se celulit najbolj kopiči in je zaradi tega tudi najbolj opazen. Za dosego vidnih rezultatov se priporoča od 7 do 10 masaž.

Pošlji povpraševanje za:

"ANTICELULITNA MASAŽA"

Verification code
ANTICELULITNI PAKETI

Paket 1: 7 x anticelulitna masaža 25 min, 175 min/180 €
Paket 2: 7 x anticelulitna masaža 35 min, 245 min/240 €
.

 

Posebna masažna tehnika vsebuje glajenje, otiranje, gnetenje in udarjanje tkiva. Na tak način se izboljša prekrvitev in izločanje odpadnih snovi iz telesa, razbijajo pa se tudi trdi maščobni nanosi. Z uporabo naravnega olja, pripravljenega posebej za odpravljanje te nadloge, vzpodbudimo mikrocirkulacijo, aktiviramo delovanje limfe, povečamo prožnost kože in pospešimo razgradnjo maščob. Masaža je usmerjena v tiste dele telesa (noge, zadnjica, trebuh in/ali roke), kjer se celulit najbolj kopiči in je zaradi tega tudi najbolj opazen. Za dosego vidnih rezultatov pri odpravljanju celulita je potrebna vztrajnost.

Pošlji povpraševanje za:

"ANTICELULITNI PAKETI"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

Vsak dan
od 9.00 do 21.00.

 

CENTER PONOVNO ODPIRA

SVOJA VRATA V PETEK, 15. 5. 2020,

PO USTALJENEM URNIKU.

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Novice

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti...