Masaže

Protistresne masaže

Protistresne masaže

Protistresne masaže so prijetna kombinacija tradicionalnih tajskih masažnih prijemov, ki učinkovito lajšajo s stresom povezane napetosti, in sprostitvenih masaž z antistresnim oljem, ki deluje pomirjujoče.

Posebna pozornost je namenjena predelom hrbta, ramen in vratu, kjer se stres najpogosteje kopiči. Pritiski na akupresurne točke in nežno raztezanje in upogibanje v našem telesu sprostijo prostor za novo energijo.

Protistresne masaže blagodejno vplivajo na gibljivost hrbtenice in prinašajo občutek lahkotnosti. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.

 • PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA

  Trajanje: 90 min

  Cena: 80 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 64 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • PROTISTRESNA MASAŽA STOPAL

  Trajanje: 40 min

  Cena: 44 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA

  Trajanje: 40 min

  Cena: 44 EUR

  VEČ | Darilni boni

PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA

Protistresna masaža celega telesa je prijetna kombinacija sprostitvene masaže in masaže za lajšanje napetosti. Poseben poudarek namenimo hrbtu, ramenom, vratu in nogam.

 

S počasnimi in ritmičnimi gibi sproščamo stres in stimuliramo akupresurne točke, kar spodbudi pretok energije po telesu, povečuje se gibljivost sklepov in izboljša delovanje imunskega sistema. Priporočamo jo vsem, ki se želijo sprostiti po napornem delavniku. Oblečeni ste v udobna bombažna oblačila.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA"

Verification code
PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA

Protistresna masaža hrbta, ramen, vratu in glave je posebna vrsta masaže, posebej oblikovana za zmanjševanje in lajšanje napetosti in bolečin, ki nastanejo kot posledica stresa in nepravilne drže. Priporočamo jo vsem tistim, ki večino delovnika presedijo, saj je poudarek na mišicah, ki so pri sedenju najbolj obremenjene. Posebnost te masaže je, da masiranec precejšnji del masaže leži na boku, zato je sama masaža še toliko prijetnejša. Masaža izboljša pretok energije in fleksibilnost hrbtenice.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA"

Verification code
PROTISTRESNA MASAŽA STOPAL

Izjemno sproščujoča masaža refleksnih con na stopalih nam pomaga do dobrega počutja in izboljšuje naše zdravje. Temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih. S pritiskanjem in masiranjem na te refleksne točke lahko vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Njen namen je vzpostaviti uravnotežen pretok energije skozi celo telo in tako vzpodbuditi telesne procese samozdravljenja. Deluje kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, spodbuja delovanje organov, krepi imunski sistem, pomirja živce, vliva veselje do življenja, povečuje vitalnost in odpornost proti boleznim. Deluje tudi izrazito protistresno – človeku da več moči, da se spopade z vsakodnevnimi težavami.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA STOPAL"

Verification code
PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA

Protistresna masaža glave in obraza združuje več različnih starodavnih tajskih in indijskih masažnih prijemov, ki učinkovito odpravljajo stres, mišične napetosti, utrujenost, nespečnost, glavobol, migrene in ostale napetosti.

 

Sproščujoča masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža nam daje občutek globoke sproščenosti in umirja naš um.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več