Masaže

Sprostitvene in protistresne masaže

Sprostitvene in protistresne masaže

Sprostitvene masaže blagodejno vplivajo na splošno dobro počutje, sprostitev mišic in boljšo prekrvavitev telesa. Umirjajo telo in um, delujejo drenažno in pospešujejo procese regeneracije telesa. Izbrana naravna aromatična olja kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja. Protistresne masaže so kombinacija masaž za lajšanje težav in sprostitvenih masaž. Poudarek je na hrbtu, ramenih, vratu in glavi oziroma na predelih, kjer se stres najpogosteje kopiči.

 • TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

  Trajanje: 60 min

  Cena: 58 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TAJSKA MASAŽA Z NEGOVALNIM MASLOM

  Trajanje: 60 min

  Cena: 60 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • LOTOSOVE SANJE

  Trajanje: 90 min

  Cena: 70 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • MESEČEV SIJ

  Trajanje: 90 min

  Cena: 70 EUR

  VEČ | Darilni boni

TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

Sproščujoča masaža celega telesa z aromatičnimi olji po vašem izboru. Primerna tudi za vse tiste, ki masažo preizkusijo prvič.

 

Ne vpliva samo na telo, ampak pripomore tudi k boljšemu duševnemu počutju, saj učinkovito blaži stresna in tesnobna občutja. Temelj masaže je blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa, dopolnjeno z izbrano mešanico naravnih aromatičnih olj, ki vas popeljejo v stanje popolne sprostitve. Izbrana naravna aromatična olja kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI"

Verification code
TAJSKA MASAŽA Z NEGOVALNIM MASLOM

Sproščujočo masažo z naravnim negovalnim maslom še posebej priporočamo, ko je naša koža zelo suha in občutljiva, a tudi za sprostitev po napornem dnevu.

 

Blagodejno glajenje in gnetenje mehkih tkiv celotnega telesa vas popelje v stanje popolne sprostitve, vaša koža pa bo svilnato mehka. Izbirate lahko med karitejevim maslom z dodatki eteričnih olj sivke in rožmarina, mango maslom z dodatki eteričnega olja limete in tangerine, kokosovim maslom ter monoi maslom.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA Z NEGOVALNIM MASLOM"

Verification code
LOTOSOVE SANJE

Masaža, ki nam približa občutek popolne harmonije telesa in duha. Kombinacija tajske masaže z izbranimi aromatičnimi olji z masažo stopal učinkovito odpravlja stres in preutrujenost, pospešuje izločanje strupov iz telesa, vzpostavlja notranje ravnovesje in izboljšuje delovanje notranjih organov.

Pošlji povpraševanje za:

"LOTOSOVE SANJE"

Verification code
MESEČEV SIJ

Mesečev sij je kot nalašč za sprostitev po napornem dnevu, saj vas bo prevzel občutek popolne sprostitve in prerojenosti. Kombinacija tajske masaže z aromatičnimi olji in tajske masaže glave učinkovito odpravlja stres, preutrujenost, pomaga pri lajšanju glavobolov, izboljšuje koncentracijo ter vzpostavlja ravnovesje telesa in duha.

Pošlji povpraševanje za:

"MESEČEV SIJ"

Verification code
 • TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI KAMNI

  Trajanje: 60/90 min

  Cena: 61/72 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA

  Trajanje: 90 min

  Cena: 67 EUR

  VEČ | Darilni boni

TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI KAMNI

Posebna masažna tehnika, pri kateri se uporabljajo topli kamni vulkanskega izvora, ki ustvarjajo prijeten občutek globoke sprostitve.

 

V njej se združujejo energija zemlje in blagodejni učinki aromatičnih olj. Masaža lajša napetosti, glavobol, nespečnost, pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, bolečinah v hrbtu, pospešuje cirkulacijo krvi in limfe, povečuje ravnovesje celotnega telesa in pripomore k dobremu počutju. Po masaži se počutimo povezani in prizemljeni ter polni energije. Toplina in energija kamnov nam pomagata razbremeniti naše utrujene misli. Za masažo je potrebna predhodna rezervacija.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI KAMNI"

Verification code
PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA

Protistresna masaža celega telesa je prijetna kombinacija sprostitvene masaže in masaže za lajšanje napetosti. Poseben poudarek namenimo hrbtu, ramenom, vratu in nogam.

 

S počasnimi in ritmičnimi gibi sproščamo stres in stimuliramo akupresurne točke, kar spodbudi pretok energije po telesu, povečuje se gibljivost sklepov in izboljša delovanje imunskega sistema. Uporablja se posebno antistresno olje, ki deluje sproščujoče in pomirja. Priporočamo jo vsem, ki se želijo sprostiti po napornem delavniku. Oblečeni ste v udobna bombažna oblačila.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA"

Verification code
 • PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 54 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA

  Trajanje: 40 min

  Cena: 39 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • TAJSKI OBRAZNI RITUAL

  Trajanje: 60 min

  Cena: 52 EUR

  VEČ | Darilni boni

PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA

Protistresna masaža hrbta, ramen, vratu in glave je posebna vrsta masaže, posebej oblikovana za zmanjševanje in lajšanje napetosti in bolečin, ki nastanejo kot posledica stresa in nepravilne drže. Priporočamo jo vsem tistim, ki večino delovnika presedijo, saj je poudarek na mišicah, ki so pri sedenju najbolj obremenjene. Protistresni masaži se lahko prepustite v tradicionalni ali oljni tehniki. Posebnost te masaže je, da masiranec precejšnji del masaže leži na boku, zato je sama masaža še toliko prijetnejša. Masaža izboljša pretok energije in fleksibilnost hrbtenice. Uporablja se posebno antistresno olje, ki deluje sproščujoče in odpravlja utrujenost.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA"

Verification code
PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA

Protistresna masaža glave in obraza združuje več različnih starodavnih tajskih in indijskih masažnih prijemov, ki učinkovito odpravljajo stres, mišične napetosti, utrujenost, nespečnost, glavobol, migrene in ostale napetosti.

 

Sproščujoča masaža obraza pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo celic s kisikom ter pospešuje izločanje odpadnih snovi. Masaža nam daje občutek globoke sproščenosti in umirja naš um.

Pošlji povpraševanje za:

"PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA"

Verification code
TAJSKI OBRAZNI RITUAL

Ritual, ki poskrbi za osvežitev vaših čutov. Vključuje piling obraza, osvežilno naravno masko za obraz po vašem izboru, masažo obraza, glave, vratu in dekolteja. 

 

Tajska masaža obraza v kombinaciji z naravnimi negovalnimi preparati vašo kožo pomirja in neguje ter izboljšuje pretok energije. Izbirate lahko med naravno peel off masko zeleno jabolko z izvornimi celicami švicarskega jabolka, ki je odlična za regeneracijo kože, ima antiage učinek in je primerna za vse vrste kože, tudi za zelo občutljivo kožo, ter zlato peel off masko, ki ohranja vlago in prožnost kože, ji dodaja glamur in je primerna tudi za bolj zrelo kožo.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKI OBRAZNI RITUAL"

Verification code
Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

ZAČASNI DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO SOBOTE

OD 9.00 DO 21.00

NEDELJE  - ZAPRTO

25. 6. 2021 - ODPRTO OD 9.00 DO 21.00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več