Masaže

Sprostitveni obrazni rituali

Sprostitveni obrazni rituali

Sprostitveni obrazni rituali z bogatimi učinkovinami obnavljajo svež in sijoč videz kože. Kombinacija masaže in nege obraza z naravnimi negovalnimi preparati kožo pomirja, upočasnjuje procese staranja, izboljšuje kožni tonus in zavira nastajanje gub.

Masaža glave deluje zelo sproščujoče, umirja naš um, učinkovito odpravlja stres, mišične napetosti, utrujenost, nespečnost inglavobole. Rituali so primerni za vse tipe kože.

 • TAJSKI OBRAZNI RITUAL

  Trajanje: 60 min

  Cena: 60 EUR

  VEČ | Darilni boni

 • HYDRAMEMORY OBRAZNI RITUAL

  Trajanje: 60 min

  Cena: 65 EUR

  VEČ | Darilni boni

TAJSKI OBRAZNI RITUAL

Ritual, ki poskrbi za osvežitev vaših čutov. Vključuje piling obraza, osvežilno naravno masko za obraz po vašem izboru, masažo obraza, glave, vratu in dekolteja. 

 

Tajska masaža obraza v kombinaciji z naravnimi negovalnimi preparati vašo kožo pomirja in neguje ter izboljšuje pretok energije. Izbirate lahko med naravno peel off masko zeleno jabolko z izvornimi celicami švicarskega jabolka, ki je odlična za regeneracijo kože, ima antiage učinek in je primerna za vse vrste kože, tudi za zelo občutljivo kožo, ter zlato peel off masko, ki ohranja vlago in prožnost kože, ji dodaja glamur in je primerna tudi za bolj zrelo kožo.

Pošlji povpraševanje za:

"TAJSKI OBRAZNI RITUAL"

Verification code
HYDRAMEMORY OBRAZNI RITUAL

Nega z globinskim vlaženjem in antioksidativnim delovanjem je namenjena obrazu, vratu in dekolteju. Nega, ki vašo kožo pušča globinsko navlaženo, svilnato in mehko. Zaloge vode v koži se obnovijo, koža je nahranjena. Z nego preprečimo dehidracijo in prezgodnje staranje kože. Ponuja edinstveno in izjemno prijetno izkušnjo, zahvaljujoč posebni uporabi maske in masaže s čopiči ter ekskluzivno obrazno masažo.

Idealna za mlade kože ali za tiste, ki kažejo prve znake staranja.

Pošlji povpraševanje za:

"HYDRAMEMORY OBRAZNI RITUAL "

Verification code

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9:00 DO 21:00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več