O nas

TAJSKA MASAŽA

Na Tajskem je masaža osnovni in najpogostejši način zdravljenja, saj spada s svojim več kot 2500 let starim izročilom med oblike tradicionalne tajske medicine. Tajska masaža vsebuje veliko počasnega in blagega pritiskanja, raztezanja in vlečenja ter pozna več kot 120 osnovnih gibov, zato je primerna tako za mlajše kot starejše ljudi, saj je masaža prilagojena vsakemu posamezniku glede na fizično in zdravstveno stanje, kondicijo in počutje. 

 

 

OAZA SPROSTITVE

Topel nasmeh osebja vas objame že ob vstopu v Center Tradicionalne tajske masaže Dotik. Prijetno zatemnjeno okolje, dotik prelivajoče se glasbe, vonja eteričnih olj ter mističnost daljnih dežel vas spremljajo na poti k harmoniji telesa in duha. V Centru Dotik se trudimo ustvarjati sproščujoče območje miru in spokojnosti za vse obiskovalce, zato vas vljudno prosimo, da govorite tiho in tako prispevate k prijetnemu vzdušju za vse obiskovalce. 

OSEBJE

Srce Centra Dotik so strokovno usposobljene in profesionalne tajske maserke, ki s svojo energijo in prijaznostjo prispevajo k prijetnemu vzdušju in zagotavljajo pristnost tajskih masaž. Zavedamo se, da ima vsak, ki prihaja k nam, svojo lastno zgodbo, želje in pričakovanja, zato vam bomo pri izbiri najprimernejše tajske masaže z veseljem pomagali, prisluhnili in svetovali. Stremimo k temu, da je vsaka masaža intuitivno prilagojena stanju in počutju posameznika.  


Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

ZAČASNI DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO SOBOTE

OD 9.00 DO 21.00

NEDELJE  - ZAPRTO

25. 6. 2021 - ODPRTO OD 9.00 DO 21.00

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več