Posebna ponudba

MASAŽA KOT PROTIUTEŽ STRESU

Lahkotni, vitalni in sproščeni
 

POSEBNA PONUDBA V MESECU MAJU


Vas zanima katere so štiri najučinkovitejše masaže za lajšanje s stresom povezanih težav po priporočilu tajskih maserjev našega centra?

 

Pretekli meseci so bili za marsikoga stresni in težavni. Negotovost glede prihodnosti, skrbi povezane z zdravjem, pomanjkanje socialnih stikov in dotikov so odigrali svojo vlogo in vplivali na naš um in telo. Vsako težavno obdobje pa nas še bolj sili, da se še dodatno posvetimo sebi in zaščitimo svoj prostor.

V Dotiku se zavedamo pomena vzdrževanja ravnovesja za ohranjanje dobrega počutja. Da bo odklop od stresnega vsakdana lažje dosegljiv, smo za vas pripravili

 

20% popust

na izbrane masaže in darilne bone
 

OD 5. DO 20. MAJA
 


PROTISTRESNA MASAŽA HRBTA,
RAMEN, VRATU IN GLAVE


60 minut  43,20 EUR

namesto 54,00 EUR
 

Protistresna masaža hrbta, ramen, vratu in glave je posebna vrsta masaže, posebej oblikovana za zmanjševanje in lajšanje napetosti in bolečin, ki nastanejo kot posledica stresa in nepravilne drže. Priporočamo jo vsem tistim, ki večino delovnika presedijo, saj je poudarek na mišicah, ki so pri sedenju najbolj obremenjene. Posebnost te masaže je, da masiranec precejšnji del masaže leži na boku, zato je sama masaža še toliko prijetnejša. Masaža izboljša pretok energije in fleksibilnost hrbtenice. Na predelu hrbta se uporablja tudi posebno antistresno olje, ki deluje sproščujoče in odpravlja utrujenost.PROTISTRESNA MASAŽA CELEGA TELESA

90 minut  53,60 EUR

namesto 67,00 EUR
 

Protistresna masaža celega telesa je prijetna kombinacija tradicionalnih tajskih masažnih prijemov za lajšanje napetosti in sprostitvene masaže. Poseben poudarek namenimo hrbtu, ramenom, vratu in nogam. S počasnimi in ritmičnimi gibi sproščamo stres in stimuliramo akupresurne točke, kar spodbudi pretok energije po telesu, povečuje se gibljivost sklepov in izboljša delovanje imunskega sistema. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila. Na predelu hrbta se po želji uporablja se tudi posebno antistresno olje, ki deluje sproščujoče in pomirja. Priporočamo jo vsem, ki se želijo sprostiti po napornem delavniku.PROTISTRESNA MASAŽA GLAVE IN OBRAZA

40 minut  31,20 €

namesto 39,00 €


Protistresna masaža glave in obraza združuje več različnih starodavnih tajskih in indijskih masažnih prijemov, ki učinkovito odpravljajo stres, mišične napetosti, utrujenost, nespečnost, glavobol, migrene in ostale napetosti. Masaža nam daje občutek globoke sproščenosti in umirja naš um.

 

TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASAŽA

60 minut  52,00 EUR

namesto 65,00 EUR

Edinstven masažni ritual deluje na tri senzorična področja za globoko sprostitev in umiritev. Sinergija izbrane mešanice eteričnih olj, modernih in starodavnih ayurvedskih ter indonezijskih masažnih gibov v kombinaciji z uporabo posebnih mehkih čopičev, pričara prijeten občutek popolne sprostitve in ugodja. Še posebej se priporoča vsem tistim, ki so zaradi hitrega načina življenja ves čas napeti in imajo težave s spanjem, saj dokazano pripomore k boljšemu spancu.
Koža je po uporabi naravnih profesionalnih izdelkov italijanske kozmetike Comfort Zone mehka, svilnata, navlažena in omamno dišeča.

 


15% POPUST

tudi na celotno Tranquillity linijo profesionalnih izdelkov italijanske kozmetike
[ Comfort Zone ]

  Aromatična in hranljiva linija za nego telesa priznane italijanske kozmetike [ comfort zone ] vsebuje posebno mešanico eteričnih olj, ki pomagajo obvladati stres in ponovno povrnejo občutek globoke umirjenosti in dobrega počutja.

Idealna je za sproščujoči večerni ritual nege telesa in aromaterapije obenem, ki vas v trenutku prestavi v svet dobrega počutja.

Vsebujejo do 96% sestavin naravnega izvora in je brez silikonov, parabenov, mineralnih olj in SLES.☎ Rezervirajte si svoj termin razvajanja na 051 333 033 ali nam pišite na

info@center-dotik.si
  

Popust izključuje vse ostale cenovne ugodnosti. Ugodnost velja za plačilo navedenih storitev in nakup darilnih bonov v času od 5. do 20. maja 2021. Akcijska ponudba ne velja za plačila in doplačila z darilnimi boni.

 

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti, popusti, akcijami...

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru tradicionalne tajske masaže Dotik.

Urnik

ZAČASNI DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO SOBOTE

OD 9.00 DO 21.00

NEDELJE  - ZAPRTO

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več