Posebna ponudba

TVOJ ZEN TRENUTEK

Zapri oči in prepusti se notranji tišini, ki vodi do umirjenega uma.


Nežna, sproščujoča glasba ti narekuje, da je čas, da se umiriš, da odložiš skrbi in prisluhneš glasbi svoje duše. Za težkimi vrati se odpira nov svet – svet miru, tišine in popolne sprostitve. Za sabo puščaš bremena vsakdanjosti. Tu tudi čas dobi novo dimenzijo. Pridušena svetloba te dodatno umiri in skuša ponesti v napol meditativno stanje. Svoje telo prepustiš rokam izkušene tajske maserke. Njen dotik je blagodejen in zdravilen, prijemi sprva močnejši, nato vse bolj umirjeni.

Po masaži si lahkotnejši, prerojen, bolj sproščen in v s stiku s samim seboj, zaradi česar se svet zazdi lepši in živahnejši. 

 

POSEBNA POMLADNA PONUDBA

Masaža Tajske sanje


90 MIN

60,00 €   

namesto 76,00 €

 

 

120 MIN

 

75,00 €

namesto 94,00 €

 

 

UGODNOSTI PODALJŠANE DO 31. MAJA 2022


Globoko sproščujoča masaža celega telesa z naravnimi aromatičnimi olji je kombinacija različnih masažnih tehnik, ki nas popeljejo v stanje globoke umirjenosti in regeneracije.

Masaža je prilagojena vašim željam in potrebam ter se osredotoča na predele, kjer najbolj potrebujete pozornost.

Svežina izbrane mešanice eteričnih olj citrusov, dopolnjena s sproščujočo masažo glave in masažo obraza z nežnim dotikom čopičev bistri um, povečuje sposobnost koncentracije, lajša stres in spodbuja miren spanec. 

 

Dvourna različica vsebuje še masažo stopal in dlani.


 


Popust izključuje vse ostale cenovne ugodnosti in velja samo za fizične osebe. Ugodnost velja le za plačilo storitev in darilnih bonov za masažo Tajske sanje (90 min / 120 min) do 31. maja 2022. Akcijska ponudba ne velja za plačila in doplačila z darilnimi boni.

Prijavite se na e-novice, če bi želeli biti seznanjeni z našimi novosti, popusti, akcijami...

Za popoln obisk

Preverite vse informacije glede obiska v Centru Dotik.

Urnik

VSAK DAN

OD 9.00 DO 21.00

 

 

 

Kontakt

Telefon: 05 333 0 333
Gsm: 051 333 033
E-mail: info@center-dotik.si

Pomoč kupcem

Odgovori na pogosta vprašanja pri spletnih nakupih.
več