Masaže Dotik | Center tradicionalne tajske masaže Dotik

FAQ

Odgovori na POGOSTA VPRAŠANJA pri spletnih nakupih

1. Dostava

Naročilo lahko dostavimo na vaš izbrani naslov na področju Slovenije. Za naročila nad 150€ ste upravičeni do brezplačne poštnine.

V kolikor želite, da izbrani darilni bon pošljemo drugi osebi s priloženim dopisom, pri oddaji naročila izberite možnost dostave na drug naslov.

Pošiljko lahko na svojem naslovu v Sloveniji pričakujete v roku od 2 do 4 delovne dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročenih izdelkov ne pošiljamo.

2. Osebni prevzem v Centru Dotik

Pri izbiri osebnega prevzema darilnega bona v Centru Dotik je možno le predhodno plačilo s kartico ali z bančnim nakazilom na transakcijski račun podjetja PU-MA d.o.o.. Ko bo naročeni darilni bon v Centru Dotik pripravljen za prevzem, vam bomo poslali e-mail.

3. Načini plačila
a. Kartično plačevanje

V spletni trgovini www.center-dotik.si lahko plačujete s kreditnimi in debetnimi karticami ActivaCard, Maestro, MasterCard and Visa (ali preko plačilnega sistema PayPal).

b. Plačilo s predhodnim nakazilom na TRR:

Naročen darilni bon lahko plačate z nakazilom na naš TRR račun št. SI56 10100-0051445109, odprt pri Intesa Sanpaolo Bank d.d.. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila, potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun.

Pri naročilu s predhodnim nakazilom na TRR morate znesek nakupa poravnati v roku 5 delovnih dni od naročila. Po poteku 5 delovnih se naročilo avtomatično in brez stroškov stornira.

c. Plačilo po povzetju

Naročene darilne bone plačate ob prevzemu POŠTI SLOVENIJE z gotovino. Pri plačilu po povzetju je potrebno Pošti Slovenije doplačati za vplačilo UPN po njihovem veljavnem ceniku.

Cenik velja od 1. 3. 2023. Vse cene so navedene v evrih in vključujejo DDV.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Povzetek košarice
Zapri
Nalaganje
Zapri
Nazaj na vrh