Masaže Dotik | Center tradicionalne tajske masaže Dotik
Masaže

Masaže

Spoznajte svet tajske masaže

Dotikov izbor

Dotikov izbor

Dotikov izbor vključuje edinstvene masažne tretmaje celega telesa, oblikovane s poglobljenim razumevanjem tradicionalnega tajskega izročila in sodobnih masažnih tehnik. Skrbno izbrane masaže vas popeljejo v stanje popolne sprostitve, miru in harmonije. Masaže krepijo zdravje in pomagajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu.

Sprostitvene masaže

Sprostitvene masaže

Sprostitvene masaže blagodejno vplivajo na splošno počutje, odpravljajo mišično napetost ter zagotavljajo energijsko prenovo telesa. Umirjajo telo in um, delujejo drenažno, pospešujejo prekrvavitev ter procese regeneracije telesa. Izbrana naravna aromatična olja in negovalna masla s svojim ugodnim delovanjem masažo obogatijo, negujejo kožo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

Protistresne masaže

Protistresne masaže

Protistresne masaže so prijetna kombinacija tradicionalnih tajskih masažnih prijemov, ki učinkovito lajšajo s stresom povezane napetosti, in sprostitvenih masaž z antistresnim oljem, ki deluje pomirjujoče. Posebna pozornost je namenjena predelom hrbta, ramen in vratu, kjer se stres najpogosteje kopiči. Pritiski na akupresurne točke, nežno raztezanje in upogibanje sprostijo v našem telesu prostor za novo energijo. Protistresne masaže blagodejno vplivajo na gibljivost hrbtenice in prinašajo občutek lahkotnosti. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.

Masaže za vitalnost in lajšanje bolečin

Masaže za vitalnost in lajšanje bolečin

Masaže za vitalnost in lajšanje bolečin pripomorejo k dvigu vitalne energije in krepitvi zdravja. Pritiski na akupresurne točke izboljšujejo pretok energije po telesu, učinkovito odpravljajo bolečine ter blagodejno vplivajo na gibljivost hrbtenice. Topla zelišča s svojim pozitivnim delovanjem pospešujejo prekrvavitev telesa, lajšajo težave revmatičnega izvora ter odpravljajo bolečine v mišicah in sklepih. Prinašajo prijetne občutke sproščenosti, lahkotnosti in prerojenosti ter so odlična regeneracija po športni aktivnosti.

Masaže za mamice

Masaže za mamice

Posebej prilagojeni masaži za mamice temeljita na individualnem pristopu in sta prilagojeni počutju mamice. Masaža za nosečnice pomaga pri preprečevanju neprijetnih slabosti, lajšanju mišičnih napetosti, zastajanju vode v telesu in utrujenosti. Masaža po porodu z izbranimi olji iz naravnih sestavin in posebnimi masažnimi tehnikami izboljša čvrstost in elastičnost kože. Slednja se priporoča za dobro počutje in čimprejšnjo povrnitev novih moči.

Razvajanje za pare

Razvajanje za pare

Razvajanje za pare je edinstvena izkušnja, ki jo delite z vašim partnerjem, prijateljem ali ljubljeno osebo. Vključuje sprostitvene tajske masaže v intimnem vzdušju, kozarček penine ali skodelico posebnega čaja za zaljubljene.

Masaže za razstrupljanje in preoblikovanje telesa

Masaže za razstrupljanje in preoblikovanje telesa

Masaže za razstrupljanje telesa pomembno prispevajo k našemu zdravju, saj sprožijo zdravilne in očiščevalne procese v telesu. Masaže za preoblikovanje telesa učinkovito odpravljajo celulit, izboljšujejo mikrocirkulacijo, elastičnost in tonus kože. Tajska limfna drenaža igra ključno vlogo v imunskem sistemu, saj pospešuje naravno odvajanje tekočin in iz telesa odstranjuje toksine, ki velikokrat ovirajo pretok energije.


Povzetek košarice
Zapri
Nalaganje
Zapri
Nazaj na vrh